Exotische Kaasfondue

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 06-02-2000

Gezellig kaasfonduen.
recept uit Vrouw Vandaag.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Voor de fondue.
500 g belegen Goudse kaas, 250 g Mon Chou, 50 g santen (blok)), 4 dl melk, 1 dl ananassap,2-3 el maizena, 1/2 tl kerrie, peper.
Om te dopen.
3 kiwi's, 8 ananasschijven,4 bagels (met maanzaad), 12 sneetjes rozijnenbrood,100 g gewelde abrikozen.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Vuurvaste stevige pan met steel.

Voorbereiding

Snijd de kiwi's en ananas in stukjes. Snijd de bagels in plakjes van ca. 1 cm en het rozijnenbrood in blokjes. Rasp de belegen kaas grof. Snijd de Mon Chou in blokjes. Hak de santen in stukjes. Breng de melk in de pan tegen de kook aan. Roer geleidelijk de belegen kaas en Mon Chou eerdoor en verwarm het geheel al roerend op een matig vuur tot alle kaas gesmolten is. Maak de maizena aan met het ananassap en voeg dit met de santen al roernd toe aan de fondue.Blijf roeren tot een gladgebonden fondue ontstaat. Voeg kerrie en peper naar smaak toe.

Laatste reacties

rutter avatar
rutter 18-05-2000

hallo deze lekkere fondeu ga ik zeker uit proberen groetjes erika ps 29 mei zie ik sara

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten