1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Knoflooksaus
  5. knoflooksaus van roos!

knoflooksaus van roos!

Door: roosje25

  • Nederlands, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 06-02-2000

Ingrediënten


Mayonaise, creme fraiche (of slagroom), veel knoflook (naar smaak). Beetje peper, bieslook, peterselie, lepeltje mosterd, lepeltje honing, (evt.) witte wijn. (Voor een magere en frisse variant gebruik je Yofresh en gebruik je magere yoghurt i.p.v. slagroom/creme fraiche)


Verder heb je nodig


Lekkere kom en minigardje

knoflooksaus van roos!
knoflooksaus van roos!

Dit is mijn geheime recept. Iedereen wil altijd weten wat er in zit. Hier is mijn geheimpje:

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snipper de bieslook en peterselie vast fijn.

Bereidingswijze

Meng mayonaise en een kleiner deel creme fraiche door elkaar heen (van slagroom minder gebruiken en meer mayonaise.), voeg hier de wijn aan toe (let op, maak de saus niet te dun), lepeltje mosterd en lepeltje honing. Doorroeren. Knoflook uit de pers, (dan is ze sterker dan dat je hem fijn snijd), beetje peper, bieslook en peterselie erdoorheen. Proeven. Evt. naar smaak nog 1 of meer van de ingredienten toevoegen.

Serveertip

Lekker bij gourmetten, vleesfondue, barbeque.



Reacties (43)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van roosje25
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top