1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Nasi rames

Nasi rames

Door: berti

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-02-2000

Ingrediënten 6 personen


* 400 gr rundergehakt
* 1 ei
* 50 gr geraspte kokos
* 1 sjalot
* mespunt korianderpoeder
* zout en peper
* 25 gr boter



Rempah = gehaktballetjes met kokos

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Sjalot fijnsnipperen

Bereidingswijze

Het gehakt mengen met het ei, de kokos, sjalot, koriander, zout en peper. Draai er ca. 16 balletjes van.
De gehaktballetjes in de verhitte boter rondom bruin bakken en in 10 minuten op lagere warmtebrongaar laten sudderen.

Serveertip

Hier kun je sate-saus bij geven.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van berti
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top