1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Amerikaanse keuken
  5. Spicy roasted potatoes

Spicy roasted potatoes

  • Amerikaans, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 04-02-2000

Ingrediënten 4 personen


* 1/4 cup (60 ml) honing dijon mosterd
* 1/2 cup (100 ml) olijfolie
* 8 middelgrote aardappelen
* 2 middelgrote uien
* gehakte peterselie
* 4 theelepels mosterd


Verder heb je nodig


Oven
groot bakblik


Lekker pittig aardappelgerecht gemaakt met honing dijon mosterd. Heb je die niet in huis dan neem je gewone pittige mosterd met een 4 theelepels vloeibare honing

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij de aardappelen in partjes.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Maak de uien schoon en snij ze in plakjes.

Bereidingswijze

Combineer in een kommetje de olie met de mosterd en de honing.
In een grote kom meng je de aardappelpartjes, de uien en het mosterdmengsel. Zorg dat de aardappelen goed bedekt zijn.
Leg de partjes in een laag in een grote bakpan of braadslee.Schuif deze in de oven. Schep na 15 minuten de partjes even om zet de oven op 170 graden en laat ze dan nog ca. 15 minuten verder bakken tot zij zacht en knapperig zijn. Dit is afhankelijk van de grootte van de aardappelpartjes.
Bestrooi ze met peterselie en dien ze op.

Serveertip

Lekker met sla of koolsla



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van a3anne


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van a3anne
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top