1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Rollade
  5. Rollade Met Kerrie-Mangosausgarni

Rollade Met Kerrie-Mangosausgarni

  • , Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 04-02-2000

Ingrediënten 4 personen


750 gr varkenslenderollade 40 gr boter, 1 mango, 150 gr groene druiven, 1 zakje Knorr Finesse kerrie-mangosaus, 3 el slagroom, peterselie.



Knorr kerstmenu 1

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Rollade droogdeppen. in braadslede boter verhitten en rollade rondom bruinbakken. Vuur temperen, rollade met deksel schuin op de pan in 50-60 minuten gaar laten worden. Mango schillen, vruchtvlees in schijven snijden, druiven wassen.Saus volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Room door saus roeren. Rollade in plakken snijden, op schaal leggen. Saus erover verdelen. Garneren met mango, druiven en toefjes peterselie. Direct serveren met de bijgerechten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerst_pasen_pinkster


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerst_pasen_pinkster
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top