1. Home
  2. Recepten
  3. Indiase kiphapjes met muntsaus

Indiase kiphapjes met muntsaus

Door: silleke

  •  , Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-02-2000

Ingrediënten 8 personen


2 kippenbouten - kerriepoeder - boter - yoghurt - gemberwortel - munt - zout - cayennepeper



Amuse - warm

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de uitgebeende kippenbouten met vel in 8 stukken. Meng de kip met een ruime el. kerriepoeder en bak de stukken (eerst met het vel naar beneden) in een hete koekenpan rondom bruin en gaar. Maak een saus van yoghurt, wat geraspte gemberwortel, fijngehakte munt, zout en cayennepeper.
Leg de gebakken kip op aperitiefbordjes en garneer met de saus.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van silleke
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top