1. Home
  2. Recepten
  3. Loempiarolletjes met ijsbergsla

Loempiarolletjes met ijsbergsla

Door: silleke

  •  , Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-02-2000

Ingrediënten 15 personen


15 ijsbergslabladeren - 100 gr. prei - 100 gr. wortel - 100 gr. shii-take - 100 gr. tauge - 2 tl. sambal - 2 el. sojasaus - olie - 200 gr. gekookte ham - 3 eieren - loempiasaus



Amuse, warm

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Blancheer de ijsbergslabladeren 30 seconden in kokend water. Met koud water afspoelen. Roerbak de in reepjes gesneden prei, wortel en shii-take in olie. Voeg de tauge, sambal en sojasaus toe. Roer de in reepjes gesneden ham en de losgeroerde eieren door en laat dit al roerende stollen. Schep 1 lepel van het mengsel op de slabladeren en rol deze op als loempia?s. Serveer op aperitiefbordjes met een lepeltje loempiasaus.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van silleke
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top