1. Home
  2. Recepten
  3. Indonesische keuken
  4. Daging Smoor

Daging Smoor

  • Indonesisch,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 03-02-2000

Ingrediënten 4 personen


2 uien
2 teentjes knoflook
1 rode peper
500 gram doorregen runderlappen in blokjes
olie
trassie
2 eetlepels bruine suiker
halve theelepel koenjit
ketoembar
djinten
djahe
peper
zout 3 eetlepels ketjap manis
2 eetlepels citroensap


Verder heb je nodig


Pan en een spatel


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak het vlees bruin in olie bruin, bak het uitje mee en de knoflook en de rode peper tot het uitje bruin wordt.
Verkruimel een stukje trassie en voeg de rest van de kruiden toe.
Als laatste ketjap, citroensap en 3 dl water erbij.
Zachtjes gaar laten smoren in ca. 2 en half uur.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van linaroos


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van linaroos
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top