1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Engelse keuken
  5. Zalm-Witlofsalade Met Peertjes

Zalm-Witlofsalade Met Peertjes

Door: astrid70

  • Engels, Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 02-02-2000

Ingrediënten 4 personen


250g gerookte zalm
2 stronken witlof
2 peren
gembersiroop
citroensap
suiker
zure room
bieslook
witte wijnazijn



Een feestelijk gerecht met 3 uiteenlopende smaken.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Stoof de peren ongeveer een halfuur in de gembersiroop met een eetlepel citroensap en een beetje suiker.
Verdeel de witlof en de zalm over een bord
Maak de dressing van zure room, lepel witte wijn azijn en zout en peper.
Snijd de peertjes door midden en maak een waaiertje van de halve peertjes, verdeel de dressing over de borden



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van astrid70
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top