1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Franse keuken
  5. Vijgen Met Creme Chantilly

Vijgen Met Creme Chantilly

  • Frans, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 02-02-2000

Ingrediënten 4 personen


8 - 12 verse vijgen
likeur naar keuze
2 - 2,5 dl koude slagroom
1 - 2 druppels vanille-essence
basterdsuiker of poedersuiker


Verder heb je nodig


Bron: Gerechten met vruchten, Janny van der Lee - van der Heijden


Nagerecht voor 4 personen, ingev. door Erie

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pel de vijgen en snijd ze in vieren. Doe de stukken in een glazen kom en besprenkel ze met likeur. Laat dit minstens twee uur zo staan.
Klop de koude room met de vanille-essence en de basterd- of poedersuiker stijf en zet de slagroom koud weg.
Serveer de vijgen met de ijskoude room.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gruiter


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gruiter
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top