1. Home
  2. Recepten
  3. Vegetarische keuken
  4. Eiersalade

Eiersalade

Door: ottilie

  • Vegetarisch, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 02-02-2000

Ingrediënten 6 personen


5 eieren, klein sjalotje (of een halfje), mayonaise, 1/2 theelepel mosterd, zout, peper, kerriepoeder, scheutje koffieroom, 1 eetlepel (gedroogde) bieslook.


Eiersalade
Eiersalade
Eiersalade
Eiersalade

Lekker op stokbrood. Past goed op een buffet.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Eieren hardkoken, pellen en in kleine stukjes snijden. Sjalotje zeer fijn snipperen.

Bereidingswijze

In een schaal drie eetlepels mayonaise vermengen met de bieslook, het sjalotje (niet te veel ui!), de mosterd, scheutje koffieroom, beetje zout peper en de kerriepoeder. Tot sausje roeren. De gesneden eieren toevoegen. Ongeveer 1/2 uurtje laten intrekken.

Serveertip

Op een pistolet met een plakje gerookte zalm een schepje eiersalade doen. Ook lekker op pistolet met oude kaas!



Deel dit recept

Reacties (7)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ottilie
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top