1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Gnocchi
  5. Gnocchi

Gnocchi

Door: sylvia_z

  • , Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 31-01-2000

Ingrediënten 4 personen


1/2 liter melk, 125g griesmeel, 75g geraspte parmenzaanse kaas, 50g belegen kaas, 2 eidooiers, 20g boter, zout, nootmuskaat.


Verder heb je nodig


Oven, plastic folie.


Heerlijk in plaats van aardappels

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

(Wachttijd: 1 uur in koelkast)
Breng de melk aan de kook. Al roerend de griesmeel erbij doen. In 5 minuten gaar koken. Van vuur af parmenzaanse kaas, eidooiers, zout, nootmuskaat en 20g boter erdoor roeren. Flink stuk plastic folie op platte ovenschaal leggen. Hierop het mengsel scheppen. Een rol vormen door de folie dicht te vouwen. 1 uur in de koelkast zetten. Daarna in plakken van 1 cm snijden.

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 200C. Ovenschaal invetten en de plakken gnocchi hier dakpansgewijs in leggen. Belegen kaas hier over heen strooien. In oven in 30 minuten goudbruin bakken.

Serveertip

Lekker met b.v. bruine bonen en salade.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sylvia_z
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top