rozemarijnbrood met zwarte olijven

  • Italiaans, Brood
  • > 120 min.
  • rozemarijnbrood met zwarte olijven

    Rozemarijnbrood met zwarte olijven

    Rozemarijnbrood met zwarte olijven


Heerlijk bij Italiaans eten of met een beetje boter/roomkaas bij een glaasje wijn. Te maken in de broodmachine

Deel dit recept

Ingrediënten
260 ml water, 50 ml olijfolie, 2 el rozemarijn, 2 teentjes uitgeperste knolfook, 15 zwarte olijven ins tukjes, 500 gr. witte bloem, 10 gr. zout, 10 gr. suiker, 7 gr. gedroogde gist

Boodschappen bestellen
Benodigdheden

broodbakmachine

Bereidingswijze

Doe alle ingredienten (dus ook de olijven en knoflook) in de volgorde die de gebruiksaanwijzing voorschrijft in de machine en bak het brood met het programma ?normaal?, stand donker.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

broodmachientje avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten