Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Montignac keuken
  5. Yoghurttoetje

Yoghurttoetje

Door: ingridmaria

  • Montignac Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 31-01-2000

Ingrediënten 2 personen


0,5l yoghurt (mager), evt. zoetstof, 5 eetlepels magere melkpoeder, 2 eiwitten, 220gr. vruchten, 5 blaadjes gelatine, 1 kopje sap.



Een recept van de Montignacsite

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De yoghurt mengen met de melkpoeder, 100gr. fijn gemaakte vruchten erdoor roeren. De eiwitten met een beetje zout stijf kloppen en erdoor spatelen. Gelatine weken in water, uitknijpen als ze zacht zijn en oplossen in het kopje warm sap. Door de yoghurt roeren en 4 uur op laten stijven. Serveren met de overige vruchten.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ingridmaria
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top