1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Venkelsoep Met Jong Belegen Kaas

Venkelsoep Met Jong Belegen Kaas

  • Nederlands, Soep
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 30-01-2000

Ingrediënten 4 personen


- 2 grote venkelknollen met mooi groen * 1 l kruidenbouillon *
1 sjalotje * 1/2 eetlepel karwijzaad * 150 g geraspte jong
belegen kaas



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De venkel schoonmaken, het groen ter garnering achterhouden en
de knollen in dunne repen snijden. Het sjalotje snipperen en
in de olie goudgeel fruiten, het karwijzaad erbij roeren en
nog even meebakken. De bouillon erbij schenken, de venkel
toevoegen en in 5 minuten beetgaar koken. Het venkelgroen
kleiner snijden en met de kaas bij de soep roeren. Direct
serveren.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jos_v_p


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jos_v_p
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top