1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Peper
  5. Groene peper
  6. groene pepersaus

groene pepersaus

  • Nederlands, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 29-01-2000

Ingrediënten 4 personen


Maak een halve liter basis saus(zonder tomatenpuree)

1 theelepel mosterd -

2 eetlepels groene peperkorrels(op sap) -

1 eetlepel sap (groene pepers) -

1/2 borrelglaasje cognac -

5 eetlepels creme fraiche.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de basis saus, meng er mosterd en groene peperkorrels en het sap doorheen.

Voeg de cognac toe en laat 5 min doorkoken.

Haal van het vuur en voeg de creme fraiche toe laat niet meer koken.


Bereidingswijze

Serveer direct.

Dit recept is te vinden in:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fridaberk


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fridaberk
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top