Kiprollade

  • Montignac, Hoofdgerecht
  • > 120 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
1 kiprollade, 3 tomaten, 1 ui, knoflook, ketjap, sambal, citroensap, gember, peper, zout, 500gr. sperciebonen.
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 93,39 kcal
Koolhydraten 11,62 g
Eiwitten 5,60 g
Vetten 1,04 g

Voorbereiding

Marineer de kiprollade minimaal 3 uur in een mengsel van ketjap, sambal, knoflook, citroensap, gember, peper en zout. Voeg water toe totdat de rollade onder staat.
Was de sperciebonen en snij ze 1x door.(of trek een blik open)
Snipper de ui.
Was de tomaten en snij ze grof.

Bereidingswijze

Giet de marinade af, leg de rollade in een ovenschaal met de gesnipperde ui, sperciebonen en de tomaat. Dek af. Zet 1 uur in een voorverwarmde oven van 200c.

Serveertip

Voor de niet montignaccers een portie rijst erbij. Voor iedereen een lekkere rauwkostsalade.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

ingridmaria avatar
ingridmaria

Doorsturen

Home Recepten