1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Montignac keuken
  5. Kiprollade

Kiprollade

Door: ingridmaria

  • Montignac, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 29-01-2000

Ingrediënten 3 personen


1 kiprollade, 3 tomaten, 1 ui, knoflook, ketjap, sambal, citroensap, gember, peper, zout, 500gr. sperciebonen.



Ontdek meer:

Voorbereiding

Marineer de kiprollade minimaal 3 uur in een mengsel van ketjap, sambal, knoflook, citroensap, gember, peper en zout. Voeg water toe totdat de rollade onder staat.
Was de sperciebonen en snij ze 1x door.(of trek een blik open)
Snipper de ui.
Was de tomaten en snij ze grof.

Bereidingswijze

Giet de marinade af, leg de rollade in een ovenschaal met de gesnipperde ui, sperciebonen en de tomaat. Dek af. Zet 1 uur in een voorverwarmde oven van 200c.

Serveertip

Voor de niet montignaccers een portie rijst erbij. Voor iedereen een lekkere rauwkostsalade.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ingridmaria
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top