1. Home
  2. Recepten
  3. Saus
  4. Barbecue, saus

Barbecue, saus

  •  , Saus/dressing
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-01-2000

Ingrediënten 9 personen


1 fles Heinz Tomatenketchup (875 ml)
1 potje Hoisin saus
1 eetlepel Franse mosterd
Ketjap
Knoflook


Verder heb je nodig


Schaal
Garde


Lekkere saus voor bij spare-ribs, Indische Babi Pangang, kortom bij allerlei vlees

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Alleen maar in de winkels de spullen halen.

Bereidingswijze

Doe de inhoud van de fles Heinz in de schaal. Voeg 3 eetlepels Hoisin saus en de eetlepel mosterd toe. Voeg daarna een flinke scheut ketjap (wel ECHTE, b.v. ketjap A of Kaki Tiga) toe.
Meng alles goed met een garde. Proef of de saus zoetig en pittig is. Strooi wat knoflookpoeder op de saus. Wacht tot het poeder vocht aangetrokken heeft en roer het dan door de saus. Wil je de saus wat zoeter, voeg wat ketjap toe. Wil je hem wat pittiger, voeg dan b.v. wat loempia saus toe.

Serveertip

Probeer deze saus ook eens op een hamburger!!
In de koelkast is hij lang goed te houden als je de saus b.v. weer terug doet in de knijpfles van Heinz.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van schalkclan


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van schalkclan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top