1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Montignac keuken
  5. Gevulde paprika
  6. Gevulde Paprika

Gevulde Paprika

  • Montignac, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 28-01-2000

Ingrediënten 2 personen


2 rode paprika's, 2 groene paprika's, 120gr. rundergehakt, 1 ui, 1 tomaat, knoflook, 100gr. champignons, tacokruiden, peper en kaas.



Kan ook als voorgerecht, kies dan kleine paprika's

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij de kapjes van de paprika's en hol ze uit. Tomaat wassen en fijn snijden. ui snipperen, champignons borstelen en fijn snijden.

Bereidingswijze

Meng in een grote kom de groenten en het gehakt. voeg knoflook, tacokruiden en peper toe naar smaak.
Vul de paprika's met het mengsel en bedek het royaal met kaas. Zet de paprika's en de kapjes 45 minuten in een voorverwarmde oven van 200c.

Serveertip

Zet de paprika's, 1 rode en 1 groene, op een bedje van sla en zet de kapjes er schuin op.
Smakelijk eten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ingridmaria


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ingridmaria
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top