1. Home
  2. Recepten
  3. Montignac keuken
  4. Vissoep

Vissoep

Door: ingridmaria

  • Montignac, Soep
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 28-01-2000

Ingrediënten 4 personen


Diverse groenten, b.v. ui, paprika, courgette, champignon, tauge. Vooral veel groenten! Vis, b.v. schol, kabeljauw, koolvis. Bouillon 1 liter, olie en peper.



Een stevige maaltijdsoep

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Was en snij de groenten grof.
Snij de vis in grote stukken.
Verwarm de bouillon.

Bereidingswijze

Roerbak de diverse groenten snel en kort, peper naar smaak. De warme bouillon erbij doen en even aan de kook laten komen. Dan het vuur klein draaien en de vis toevoegen. Als je tauge gebruikt, die pas enkele minuten voor het serveren toevoegen.

Serveertip

Voor de niet Montignaccers, stokbroodje erbij of een sneetje stokbrood gegratineerd met kaas in de soep serveren.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ingridmaria
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top