1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Montignac keuken
  5. Macaroni Met Tonijn

Macaroni Met Tonijn

Door: ingridmaria

  • Montignac, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 28-01-2000

Ingrediënten 4 personen


1 ui, 1 paprika, 1 stronk broccoli, 4 tomaten, 1 blik tonijn op water, 1 blikje tomatenpuree, bouillon, volkoren macaroni, knoflook, peper en zout.



Een koolhydraatrecept voor fase II
De hoeveelheid vet is minimaal, ik gebruik dit recept zelf ook in fase I

Ontdek meer:

Voorbereiding

De groente wassen en snijden.

Bereidingswijze

Volkoren macaroni koken.
In heel weinig olie de ui en knoflook fruiten. Dan de rest van de groenten erdoorbakken. Tomatenpuree erdoor roeren. Met de bouillon de saus op gewenste dikte brengen. Tonijn erdoor roeren. Nog even zachtjes doorwarmen en opdienen.

Serveertip

Serveren met rauwkost.
Even gratineren met wat kaas in de oven is ook erg lekker.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ingridmaria
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top