1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Salade met gerookte kip , avocado en pestosaus.

Salade met gerookte kip , avocado en pestosaus.

Door: doret

  • , Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 27-01-2000

Ingrediënten 2 personen


1 gerookte kipfitet (kipkoeling AH, ongeveer 100-125 gr. per persoon), 150 gr. groene salade (koeling AH), 1 rijpe avocado, pijnboompitten,saladedressing met pesto(kant en klaar AH, maar ook makkelijk zelf te maken: 1 dl. Yoghurt,2 eetlepels mayonaise en 1 eetlepel groene pesto door elkaar roeren)



Supersnel en lekker !!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Salade over borden verdelen.
Avocado schillen, halveren en in de lengte in lange plakken snijden.
Gerookte kipfilet in plakken snijden.
Avocado en kip als een waaier over de salade verdelen. Pijnboompitten erover verdelen. Dan de saus erover.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van doret
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top