Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Wentelteefjes
  6. Wentelteefjes

Wentelteefjes

Door: lekkerbek_op_reis

  • Nederlands, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 27-01-2000

Ingrediënten 4 personen


6 sneden oud wittebrood, 3 eieren, 100 gram boter, 0,5 kopje melk, 1 afgestreken eetlepel kaneel.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe de drie eieren in een diep bord en klop ze een beetje op. Voeg er het halve kopje melk en de kaneel aan toe. Leg het brood in de eieren en de melk en laat het even intrekken. Smelt de eetlepel boter in de pan. Leg het brood erin en bak het aan beide kanten goudgeel. Doe alles op een bord en bestrooi de wentelteefjes met suiker of besmeer ze met jam



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerbek_op_reis
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top