1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. bladerdeegzoutjes:

bladerdeegzoutjes:

  • Nederlands, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 26-01-2000

Ingrediënten 8 personen


-pakje bladerdeeg
-(gehakte) nootjes
-geraspte kaas
-zout
-1 ei


Verder heb je nodig


Oven


Leuk om zelf te maken met de kinderen en zalig om op te knabbelen,leuke tip als traktatie!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

-laat de bladerdeeg ontdooien

Bereidingswijze

-snijdt de bladerdeeg plakjes in reepjes van ongeveer 1cm.
-bestrooi ze naar smaak met kaas, zout of nootjes.
-besmeer ze voor de glans met wat ei,
-leg ze met voldoende tussenruimte op bakplaat in de oven en houdt de op het pak aangegeven baktijd aan.
-even laten afkoelen en knus op de bank knabbelen maar!

Serveertip

-vele variaties mogelijk:besmeren met wat sambal, of b.v.paprikapoeder of(kindertraktatie)draai ze eens spiraalsgewijs om een knakworstje!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van desiree28_a


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van desiree28_a
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top