1. Home
  2. Recepten
  3. Thaise keuken
  4. Thais Gekruide Garnalensalade

Thais Gekruide Garnalensalade

  • Thais, Salade
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 26-01-2000

Ingrediënten 4 personen


400 gr kleine gekookte garnalen
12 verse muntblaadjes
1 sjalot
15 mm verse gember aan een stuk
2 verse rode pepers
1 stengel citroengras
1 teentje knoflook
2 theelepels palmsuiker
2 theelepels vissaus
3/4 dl vers limesap
versgemalen zwarte peper
slabladeren



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pel de garnalen en snijd ze in de lengte door midden. Wrijf een slakom in
met de helft van de muntblaadjes. hak de sjalot, de gember, de pepers en
het citroengras in stukken en kneus de knoflook en doe de ingredi?nten in
een kom samen met de suiker, de vissaus en het limesap. Roer alles goed
door elkaar en doe dan de garnalen erbij, breng ze op smaak ver de versge-
malen peper en vermeng alles nogmaals goed.
Doe alles op een schone schaal, die belegd is met slabladeren en garneer
met de overgebleven muntbladeren.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jos_v_p


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jos_v_p
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top