Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Stampot

Stampot

Door: orphan

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 25-01-2000

Ingrediënten 2 personen


300 gr gare gierst
1 1/2 dl water
1 theel zout
150 gr andijvie
40 gr magarine
3 eetl melk
nootmuskaat



Van rauwe andijvie
aardappel vrij

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak de andijvie schoon en snijd deze heel fijn.Maak de gierst warm en pureer deze,voeg de margarine en het vocht,nootmuskaat naar smaak en dieet toe.Meng de andijvie er in gedeelten doorheen.Verwarm de stampot van rauwe andijvie nog even.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top