Hollandse Pannenkoeken

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 25-01-2000

Een recept dat iedereen kan maken, met ingredienten die iedereen in huis heeft.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
200 gram bloem, 450 ml melk, 1 ei, snufje zout, eventueel schepje suiker of zakje vanille suiker
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
mixer, koekenpan

Voorbereiding

Meng alle ingredienten tot een klontvrij beslag.

Bereidingswijze

Bak de pannenkoek op een middelmatig vuur goudbruin aan beide kanten.

Serveertip

Heerlijk met bruine suiker en stroop. Voor een extratje ook lekker met suiker een bolletje vanille-ijs en slagroom.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten