1. Home
  2. Recepten
  3. Pannenkoeken
  4. Hollandse pannenkoeken
  5. Hollandse Pannenkoeken

Hollandse Pannenkoeken

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-01-2000

Ingrediënten 2 personen


200 gram bloem, 450 ml melk, 1 ei, snufje zout, eventueel schepje suiker of zakje vanille suiker


Verder heb je nodig


Mixer, koekenpan


Een recept dat iedereen kan maken, met ingredienten die iedereen in huis heeft.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Meng alle ingredienten tot een klontvrij beslag.

Bereidingswijze

Bak de pannenkoek op een middelmatig vuur goudbruin aan beide kanten.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Heerlijk met bruine suiker en stroop. Voor een extratje ook lekker met suiker een bolletje vanille-ijs en slagroom.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top