Varkenshaas In Witte-Wijnsaus

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 25-01-2000

een heerlijk gerecht, klaar in 15 minuten!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 g varkenshaas, in dikke plakken gesneden, zout, peper, 50 g boter, 150 g champignons, in plakjes gesneden, 2 dl droge witte wijn, 1 dl slagroom, 2 eetlepels fijngehakte peterselie

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bestrooi het vlees met wat zout en peper. Verhit de boter in een koekepan en bak hierin het vlees 5 minuten. Neem het vlees uit de pan.
Fruit de champignons 2 minuten in de bakboter. Voeg de wijn en de slagroom toe en laat de saus enigszins inkoken. Leg de plakjes vlees in de saus en laat alles warm worden. Bestrooid met peterselie serveren.

Serveertip

lekker met gebakken aardappelschijfjes en een frisse groente

Laatste reacties

paulvanes avatar
paulvanes 26-11-2000

Beste Tonia, ik heb genoten van je heerlijke recept. Absoluut een aanrader!!!! Ik heb ook even naar je recepten op je homepage gekeken en ben geimponeerd door de enorme hoeveelheid die je er op hebt gezet. Je moet absoluut een kokgodin zijn. Fantastisch. Paul

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten