chili con carne

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 25-01-2000

eenpansmaaltijd met bruine bonen voor 4 personen

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 pakje Honig Mix voor Chili con Carne,
500 g gehakt,
1 ui gesnipperd,
1 paprika kleingesneden,
1 grote pot of blik bruine bonen (afgespoeld en uitgelekt),
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verhit een klontje boter in een braadpan en bak hierin het gehakt snel gaar en bruin. Bak op het laatst de ui en paprika even mee.
Voeg 3 dl koud water en de mix toe en smoor alles ca. 5 minuten met de deksel op de pan.
Schep de bonen door de saus.
Laat alles afgedekt op een laag vuur goed warm worden; schep het gerecht regelmatig om.

Serveertip

Laat 2 ontvelde en kleingesneden tomaten meekoken en/of voeg 2 ringen ananas in stukjes toe. Serveer met tortillachips. Geef er een frisse salade bij met o.a. maiskorrels.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten