1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Bretonse rundvleessoep

Bretonse rundvleessoep

  • Frans, Soep
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 25-01-2000

Ingrediënten 4 personen


1 pakje Honig Roerbaksoep Rundvlees,
200 gram rundvlees in reepjes,
100 gram rookworst in halve plakjes,
3 kleine tomaten in blokjes,
100 gram witte bonen uit pot,
100 gram maiskorrels uit pot,
1/2 prei in halve ringen,
4-6 theelepels verse roomkaas,



Maaltijdsoep voor 4 personen, of (stevig) voorgerecht voor 6 personen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit 3 eetlepels olie in een wok of hapjespan.
Bak het vlees snel gaar en bruin en roerbak vervolgens de groente mee. Voeg eerst 1,5 liter warm water en daarna de krachtige kruidenmelange toe en verhit het geheel onder voortdurend omscheppen. Laat de soep nog 2 minuten zachtjes koken. Doe een theelepel verse roomkaas in een soepkom/bord en schep hierop de hete soep.

Serveertip

Lekker met brood met warme rookworst



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van winterrecepten


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van winterrecepten
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top