kipschotel met boursin

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 24-01-2000

kip-pakketje

Deel dit recept

Bereidingswijze

Kip kruiden, naar wens in kleine stukjes snijden en bakken, broccoli koken, champignons en courgette in plakjes snijden, ovenschaal bedekken met bladerdeeg (invetten met olie natuurlijk!). Dan de kip en de rest in laagjes in de schaal verdelen de kaas erover kruimelen, bedekken met bladerdeeg. 20 min. op 180 en klaar is kees!

Laatste reacties

professoroud avatar
professoroud 17-11-2008

Vandaag jouw recept )een beetje aangepast`` gemaakt. Ik had geen broccoli en geen champignons in huis. Wel courgette, paprika en rode ui en knflook. Voor 2 personen een complete maaltijd. Voor herhaling vatbaar! Dank e wel. Groetjes, Jos.

suzanneskitchen avatar
suzanneskitchen 05-11-2001

Hallo, Dit recept was ik tegengekomen bij iemand in de favorieten en het leek me niet moeilijk en erg lekker! En dat klopte ook! En hoewel het de eerste keer was dat ik het maakte, leek het toch niet echt een gok om de vrienden die bij ons waren te vragen om te blijven eten! Ik had trouwens alles meegebakken, dus niet de broccoli gekookt. groetjes van Suzanne

thombu avatar
thombu 10-04-2000

Ik had de kipfilet behoorlijk pittig gekruid. Resultaat was heerlijk. Alleen hoe kun je voorkomen dat er te veel vocht onderin komt te staan??? Groetjes.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten