Hachee

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 23-01-2000

HEERLIJKE STOOFPOT VOOR KOUDE DAGEN

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
500 gram hacheevlees
5 dl boullion
50 gram boter
2 el bloem
2 el azijn
2 el hachee kruiden
eventueel een paprika
1 a 2 uien
scheutje ketjap
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

maak de uien schoon en snipper iets wat grof.
maak de boullion met 1 boullionblokje

Bereidingswijze

verhit de boter en bak het vlees aan, lekker de uien erbij. laat dit even bruin worden en strooi er de hacheekruiden en bloem over. al roerende voeg je de azijn en boullion toe. dit laat je binden. het vlees laat je ongeveer 2 uur stoven. een scheutje ketjap en de hachee is klaar.

Serveertip

hachee is lekker met hutspot, maar ook met rode kool en aardappels. een frisse salade maakt het compleet. eet smakelijk!

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten