Kippesoep Met Balletjes

  • Nederlands,
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 23-01-2000


Glutenvrij,Additieven en kippe ei vrij dieet

Deel dit recept

Ingrediënten
5 dl lamsbouillon
2 eetl rijst
peper en zout
1/2 ui
100 gr kipfilet
1 eetl verse peterselie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Breng de lamsbouiilon aan de kook en voeg de rijst toe.Kook de bouillon 30 min.
Voeg peper en zout toe naar smaak en dieet.Pel en snipper de ui.Meng de kipfilet met de ui, peper en zout naar smaak en dieet.Vorm hiervan soepballetjes en voeg deze toe aan de lamsbouillon.Kook de soep nog 15 min zachtjes door.Was en hak de peterselie en garneer de lamssoep met balletjes hiermee vlak voor het opdienen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten