1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Haagse bluf
  6. Haagse Bluf

Haagse Bluf

Door: shelley_a

  • Nederlands, Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 23-01-2000

Ingrediënten 4 personen


1 liter bramensap
200 gram suiker
1 zakje vanille suiker
6 eetlepels griesmeel


Verder heb je nodig


Mixer


Ontdek meer:

Bereidingswijze

Breng de bramensap aan de kook en voeg de griesmeel,suiker en vanillesuiker toe.
Laat nog 10 minuten zachtjes doorkoken.
Haal vervolgens van het vuur af, en laat de pudding afkoelen.
Als de pudding voldoende afgekoeld is kan je hem gaan opkloppen.
Dit doe je met een Mixer, en wel 15 minuten lang tot de bluf licht roze van kleur is .

Serveertip

Serveer met een lepel slagroom met een braam erop



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van shelley_a
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top