Gamba'S Gebakken In De Kruidenboter

  • Italiaans, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 23-01-2000

het populairste voorgerecht van de menukaart van het huis!

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
*3 middelgrote gamba's(tijgergarnalen vraag ernaar bij de visboer)
*3 plakken filodeeg(loempiadeeg ook wel genoemd)
*lollo bianco en lollo rosso
*kruidenboter
*1 partje citroen
*bieslook als garnering
*vers gemalen peper
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

ontdooi de gamba's.pel de gamba's en pak ze in met ieder 1 plakje filodeeg

Bereidingswijze

*bak de gamba's in de koekenpan in een dun laagje frituurvet of olie
*als de gamba's roze/wit zijn dan zijn ze gaar
*maak een roos van de sla en zet deze op het bord(in het midden)
*zet de gamba's met de kop naar boven tegen de sla aan

Serveertip

afgarneren met citroenpartje,bieslook en peper uit de pepermolen

Laatste reacties

dutchiedutch avatar
dutchiedutch 19-07-2000

Ik kijk er waarschijnlijk over heen, maar ik kan de kruidenboter nergens meer terug vinden!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten