Borrelhapje met kip
- Nederlands, Borrelhapje
- 10-20 min.
- Geplaatst op 22-01-2000
Een heerlijk hapje voor bij de borrel.Iets anders dan dat wij gewoonlijk serveren aan onze gasten. Ik geef het recept op voor 4 personen, maar wilt u meer maken, verdubbel de ingredienten.
Ingrediënten 4 personen
Een dubbele kipfiletAnderhalf ons ontbijtspek
Voorbereiding
De kipfilet aan stukjes snijden van ongeveer 3 bij 3cm, u kan dat zelf bepalen.
Bereidingswijze
U doet het spek om de kipfilet heen , zoals bij een slavink. Even om en om bakken, het vet afblussen met weinig water. Ongeveer 5 minuten laten sudderen en dan is het klaar.
Serveertip
Even opwarmen en een cocktailprikker erin steken en smullen maar.
Laatste reacties
Dit lijkt me heerlijk!En het is zo eenvoudig,ik ga het zeer binnenkort uitproberen,bedankt voor dit recept en groetjes van Karin
Hallo, Dit lijkt me heerlijk, ga het zeker uit proberen Bedankt
HOI, ZEKER ZEER BIJZONDER! HEERLIJK LIJKT ME HET. IK ZET HET FAVORIET. BEDANKT EN TOT ZIENS! GR. ANITA
Ik ben bezig met een kookboek voor borrelhapjes en bij deze staat het recept erin. Bedankt, Annemiek
Hallo sil ik heb dit recept ook op mijn page gezet. In ieder geval hartelijk bedankt hoor. Ik ben mijn page een beetje aan het vullen dus.. De smakelijke groeten van Sharan