1. Home
  2. Recepten
  3. Indonesische keuken
  4. Viscurry

Viscurry

Door: kogelbiefstuk

  • Indonesisch,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 21-01-2000

Ingrediënten 4 personen


1 ui/1 knoflookteentje/1 el.gembersiroop/1 tl.kerrie/1 tl.koenjit(kurkuma)1 tl.sambal oelek/1 el.citroensap/400gr schelvis of kabeljauwfilet/1 zakje santen/boter.



Gourmetten(Indonesie)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Pel de ui en het knoflookteentje en snipper ze;roer de siroop,kerrie,de koenjit,sambal,citroensap erdoor.snijd de vis in blokjes en schep ze door het uimengsel;laat ze minstens 1 uur marineren.bereid de santen volgens de aanwijzing op de verpakking.

Bereidingswijze

Verhit een klontje boter en roerbak wat stukjes vis(met marinade)gaar;voeg enkele lepels santen toe en laat de curry ca.1/2 min.pruttelen.

Serveertip

Serveer witte rijst of nasi bij en atjar,blokjes komkommer,kroepoek en sambal bij.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kogelbiefstuk
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top