Kabeljauw A La Nicoise

  • Frans,
  • 10-20 min.

Gourmetten(frankrijk)

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
200gr kabeljauwfilet/1/2 el.citroensap/2 kleine tomaten/4 ansjovisfilets/8 groene olijven zonder pit.(VOOR OP TAFEL):boter/4 tl.kappertjes/zout en peper.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

snijd de vis in smalle reepjes en bedruppel ze met het citroensap.maak de tomaten schoon halveer ze en verwijder het vocht en zaadjes;snijd het vruchtvlees in stukjes.snipper de ansjovis en snijd de olijven in plakjes.

Bereidingswijze

AAN TAFEL:verhit een klontje boter in het pannetje en roerbak wat vis met tomaat ansjovis,olijven en kappertjes in 2a3 min.gaar voeg peper en zout toe.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

kogelbiefstuk avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten