Blini?s

  • Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 21-01-2000

Amuse

Deel dit recept

Ingrediënten 12 personen
1 ei - 50 gr. boekweitmeel - 50 gr. bloem - 1 tl. bakpoeder - zout - 1/8 l. melk - 50 gr. boter
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Splits het ei. Roer van meel, bloem, bakpoeder, zout, eierdooier, en melk een glad beslag. Klop het eiwit stijf en spatel het erdoor. Verhit een klontje boter in een koekenpan. Zet 2 of 3 ijzeren ringen (ca. 10 cm. ?) in de pan en schep in elk een flinke lepel beslag. Bak de pannenkoekjes tot ze aan de onderkant bruin en bovenop droog zijn. Neem ze uit de ringen en bak ook de andere kant bruin. Bak op dezelfde wijze het resterende beslag.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten