wan tan soep

  • Chinees, Soep
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 19-01-2000

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 liter kruidige kippebouillon -
1 portie Wan Tans met varkensvlees -
4 eetl. soyasaus -
2 eetl. fijngesneden sla-uitjes -
2 eetl. fijngesneden rode paprika.

Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Bereid de basisbouillon en schep na het zeven het overtollige vet eraf. Bereid het Wan Tan-deeg. Verwarm de bouillon in de wok op een matig vuur. Voeg er naar smaak soyasaus aan toe. Aan de kook brengen, gas lager zetten. De Wan Tans in de bouillon doen en 5 minuten zachtjes laten koken. Voortdurend roeren om samenklonten van de Wan Tans te voorkomen. Voor het opdienen de fijngesneden sla-uitjes en paprika over de soep strooien of er apart bij serveren.

Serveertip

Het is het leukst als u het serveert in Chinese soepkommen met de bijbehorende lepels en stokjes voor de Wan Tans.

Laatste reacties

san_bp avatar
san_bp 05-02-2002

Ik ben dol op wan tan soep en ik wil dit recept graag uitproberen, maar waar vind ik een portie wan tans met varkensvlees? Zit dat varkensvlees dan al in het deeg, of moet dat er nog bij en waar koop ik het wan tan deeg?

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten