1. Home
  2. Recepten
  3. Chinese keuken
  4. Soep
  5. wan tan soep

wan tan soep

  • Chinees, Soep
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 20-01-2000

Ingrediënten 4 personen


1 liter kruidige kippebouillon -
1 portie Wan Tans met varkensvlees -
4 eetl. soyasaus -
2 eetl. fijngesneden sla-uitjes -
2 eetl. fijngesneden rode paprika.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bereid de basisbouillon en schep na het zeven het overtollige vet eraf. Bereid het Wan Tan-deeg. Verwarm de bouillon in de wok op een matig vuur. Voeg er naar smaak soyasaus aan toe. Aan de kook brengen, gas lager zetten. De Wan Tans in de bouillon doen en 5 minuten zachtjes laten koken. Voortdurend roeren om samenklonten van de Wan Tans te voorkomen. Voor het opdienen de fijngesneden sla-uitjes en paprika over de soep strooien of er apart bij serveren.

Serveertip

Het is het leukst als u het serveert in Chinese soepkommen met de bijbehorende lepels en stokjes voor de Wan Tans.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fridaberk


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fridaberk
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top