Thais ei

  • Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 18-01-2000

Hardgekookt ei met zoetzure gembersaus.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 eieren, 1 ui, 1 eetl. olie, 75 gr. bruine suiker, 150 ml. water, 2 eetl. azijn, 1/2 bouillontablet, 1/2 eetl. geconfijte gember, 5 gr. aardappelmeel.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de eieren hard en pel ze. Snipper de ui en fruit deze in de hete olie. Doe er de suiker bij met het water en de azijn. Breng alles aan de kook. Voeg de halve bouillontablet toe en de kleingesneden gember. Maak het aardappelmeel aan met wat water en bind de saus. Snijd de eieren midden door en geef ze met de warme saus.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten