1. Home
  2. Recepten
  3. Thais ei

Thais ei

Door: zwerfje

  •  , Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-01-2000

Ingrediënten 4 personen


4 eieren, 1 ui, 1 eetl. olie, 75 gr. bruine suiker, 150 ml. water, 2 eetl. azijn, 1/2 bouillontablet, 1/2 eetl. geconfijte gember, 5 gr. aardappelmeel.



Hardgekookt ei met zoetzure gembersaus.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de eieren hard en pel ze. Snipper de ui en fruit deze in de hete olie. Doe er de suiker bij met het water en de azijn. Breng alles aan de kook. Voeg de halve bouillontablet toe en de kleingesneden gember. Maak het aardappelmeel aan met wat water en bind de saus. Snijd de eieren midden door en geef ze met de warme saus.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zwerfje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top