1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Advocaat

Advocaat

  • Nederlands, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 18-01-2000

Ingrediënten 4 personen


4 blaadjes gelatine
ruim koud water
1/4 l. slagroorn
1 eetlepel suiker
1 dl. melk
2 dl advocaat



Ingev. door Erie, met dank aan Cris

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Week 4 blaadjes gelatine in ruim koud water. Klop 1/4 l. slagroorn met 1 eetlepel suiker stijf. Breng 1 dl. melk aan de kook en los er van het vuur af de goed uitgeknepen gelatine in op. Roer het mengsel door 2 dl advocaat. Spatel er 2/3 van de slagroom door en verdeel het mengsel over 4 coupes. Doe de rest van de slagroom over in een spuitzak met kartelmondje en leg tot gebruik in de koelkast.

Serveertip

Garneer het toetje met een flinke toef slagroom en paaseitjes.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gruiter


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gruiter
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top