1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Rosbief
  5. Amuse Van Rosbief

Amuse Van Rosbief

Door: ctsijm

  • Nederlands, Tussendoortje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 18-01-2000

Ingrediënten 6 personen


2 ons rosbief. 3 el. Parmezaanse strooikaas. 4 el. koksroom. 1 tl tijm. 1 tl. whisky. 1/2 sjalotje. 1 augurk.


Verder heb je nodig


Keukemachine, spuitzak, mause-lepels.


Lekker gevuld tussendoortje

Ontdek meer:

Voorbereiding

Doe alles in de keukenmachine en pureer het tot een geheel.

Bereidingswijze

Spuit met een vormpje het mengsel op de amuse-lepels.

Serveertip

Na tweede voorgerecht.



Deel dit recept

Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ctsijm
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top