1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Rosbief
  5. Amuse Van Rosbief

Amuse Van Rosbief

Door: ctsijm

  • Nederlands, Tussendoortje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 18-01-2000

Ingrediënten 6 personen


2 ons rosbief. 3 el. Parmezaanse strooikaas. 4 el. koksroom. 1 tl tijm. 1 tl. whisky. 1/2 sjalotje. 1 augurk.


Verder heb je nodig


Keukemachine, spuitzak, mause-lepels.


Lekker gevuld tussendoortje

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Doe alles in de keukenmachine en pureer het tot een geheel.

Bereidingswijze

Spuit met een vormpje het mengsel op de amuse-lepels.

Serveertip

Na tweede voorgerecht.



Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ctsijm
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top