Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Aardbeien Op Alcohol

Aardbeien Op Alcohol

Door: proost_cheers

  • Nederlands,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 17-01-2000

Ingrediënten


1.500 gr verse aardbeien
1 kg witte kandij
1 a 1,5 l jonge jenever of witte rum
schil (zonder wit) van een halve citroen.



Met dank aan Cris/groenteboer

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De aardbeien wassen, laten uitlekken, stengels en blaadjes verwijderen. De kandij, de aardbeien en de citroenschil samenbrengen in een schoongemaakte bokaal van minimum 3 liter inhoud. Zoveel alcohol opgieten tot de vruchten volledig onderstaan. De bokaal goed afsluiten en op een donkere, koele plaats bewaren. Wachttijd: 5 a 6 maanden.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van proost_cheers
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top