1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Aardbeien Op Alcohol

Aardbeien Op Alcohol

Door: proost_cheers

  • Nederlands,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 17-01-2000

Ingrediënten


1.500 gr verse aardbeien
1 kg witte kandij
1 a 1,5 l jonge jenever of witte rum
schil (zonder wit) van een halve citroen.



Met dank aan Cris/groenteboer

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De aardbeien wassen, laten uitlekken, stengels en blaadjes verwijderen. De kandij, de aardbeien en de citroenschil samenbrengen in een schoongemaakte bokaal van minimum 3 liter inhoud. Zoveel alcohol opgieten tot de vruchten volledig onderstaan. De bokaal goed afsluiten en op een donkere, koele plaats bewaren. Wachttijd: 5 a 6 maanden.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van proost_cheers
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top