1. Home
  2. Recepten
  3. Rauwkost van appel en wortel

Rauwkost van appel en wortel

Door: piculie

  •  , Salade
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 16-01-2000

Ingrediënten 4 personen


4 middelgrote wortelen,2 appels, 50 gr. gepelde walnoten, 11/2 dl yoghurt, 3 theel. citroensap, 3 theel. suiker.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak de wortelen schoon en rasp ze grof.Maak de appels schoon en rasp ook.Vermeng beide luchtig in een schaal.Houd een paar walnoten achter voor garnering en hak de rest grof.Roer de yoghurt,het citroensap,de gehakte walnoten en de suiker door elkaar.houd 2 eetl. saus achter en roer de rest door de salade.Laat 15 min. intrekken.Schep de achtergehouden saus voor het opdienen over de salade en garneer met de achtergehouden walnoten.

Serveertip

Eet smakelijk



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van piculie
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top