1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Pasta Met Romige Tomatensaus

Pasta Met Romige Tomatensaus

  • , Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-01-2000

Ingrediënten 4 personen


* 500 gr. farfalle (pasta)
* 1 zak romige pastasaus (330 ml, AH huistraiteur)
* 1 bakje fruits de mer (150 gr, AH)
* 4 takjes fijngeknipte dille



Een simpel hoofdgerecht, maar toch weer eens wat anders.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de farfalle beetgaar. Verwarm de romige pastasaus met de fruits de mer. Verdeel de farfalle over de 4 borden en schep de saus erover. Garneer het geheel met de dille.

Serveertip

Heerlijk met bleekselderijrauwkost.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van liekje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van liekje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top