Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Franse keuken
  5. Pasteitje Met Duivenragout

Pasteitje Met Duivenragout

Door: joycen

  • Frans Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 15-01-2000

Ingrediënten 6 personen


Duivenbouillon (zie recept duivensoep)
Duivenvlees ( zie recept duivensoep)
1 doosje minichampignons
1 dl. witte wijn
1 grote ui gesnipperd
1 dl. slagroom
20 gram bloem
versgemalen zwarte peper
Klein bosje bieslook
6 pasteibakjes van de warme bakker



Houd uw stad schoon, eet een duif

Ontdek meer:

Voorbereiding

Duivenbouillon zie recept duivensoep
duivenvlees zie recept duivensoep

Bereidingswijze

Fruit de ui in 30 gram roomboter.
Voeg de champignons toe en fruit ze zachtjes mee.
Voeg nu de bloem toe en roer alles goed om.
schen nu de witte wijn erbij, en duivenbouillon tot er een romige saus ontstaat. Voeg nu het vlees aan de saus toe en roer alles goed om , voeg nu de bieslook toe en laat alles al roerend aan de kook komen. voeg tot slot de room toe, en flink wat versgemalen zwarte peper

Serveertip

Verwarm de pasteibakjes in de oven ,en schep daarna de ragout in de bakjes.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joycen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top