bruiloftsoep

  • Turks, Soep
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 15-01-2000

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 gr lams of rundvlees
3 el boter
5 el bloem
3 eieren
sap van 2 citroenen
zout
milde paprikapoeder
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Breng het vlees met ruim 1 ltr water aan de kook en trek hiervan in 1 uur een bouillon.
Neem het vlees uit de pan en snijd dit in kleine blokjes.Laat de bouillon afkoelen
Verhit de boter in een pannetje,voeg de bloem toe en roer alles door elkaar.
Giet er na enkele minuten geleidelijk al roerend de bouillon bij.
Laat dit 10 min. zachtjes koken.
Roer de eieren met het citroensap en ruim 1 dl water door elkaar.
Roer er 5 el van de bouillon door.
Voeg het vlees aan de bouillon toe en breng aan de kook.
Draai het gas uit en roer het eimengsel erdoor
Breng op smaak met zout en paprikapoeder

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

rom avatar
rom

Doorsturen

Home Recepten